Dog Booster – Energetski dodatak za pse

Dog Booster – Energetski dodatak za pse

Dog Booster – Energetski dodatak za pse

DOG BOOSTER omogućava

  • Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

Pakovanje: 90 tableta

Cena: 2,750.00 RSD


Komada

Ili poručite telefonom 066 116 560
Plaćanje pouzećem. Isporuka odmah!

Recenzije

Nema utisaka za ovaj proizvod, da li želite da ostavite vaš?

Potrebna vam je pomoć? Pozovite 066 116 560 Imate pitanje?

Kategorija: .

Podeli

DOG BUSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije, ispravku problema u razvoju kod loše ishrane, i kao energetski dodatak za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna je za sintezu kreatina, koji učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

Triptofan je prirodni relaksant,pomaze kod problema sa nesanicom tako sto poboljsava san;smanjuje anksioznost I depresiju;pomaze pri lecenju migrene;poboljsava imuni sistem;smanjuje rizik od grceva musculature arterija I miokarda;u kombinaciji sa lizinom smanjuje nivo holesterola.

Treonin je vazan sastojak kolagena,elastina  I enamel proteina ;sprecava stvaranje naslaga masti u jetri;poboljsava funkciju digestivnog trakta,poboljsava metabolizam I asimilaciju.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije)

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen.

MSM (metil-sulfonil-metan) je prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima .

Način upotrebe: Davati 1 tbl.dnevno  Na 10 kg telesne mase od drugog meseca  do pete godine. Starijim psima preko 8 godina ne treba davati u dužem vremenskom intervalu osim po preporuci veterinara.

 

SASTAV 100 g 1 tbl. 2200 mg
Methionine 400 mg
L-Lysine 350 mg
Threonine 250 mg
Tryptophane 100 mg
L-Carnitine 150 mg
Taurine 100 mg
MSM 100 mg
OSTALO 750 mg