Dog Booster – Energetski dodatak za pse

Dog Booster – Energetski dodatak za pse
Nema na stanju

Dog Booster – Energetski dodatak za pse

Nema na stanju

DOG BOOSTER omogućava

  • Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

Pakovanje: 90 tableta

Cena: 2,290.00 RSD


Komada

Ili poručite telefonom 064/155-91-36
Plaćanje pouzećem. Isporuka odmah!

Reviews

Nema utisaka za ovaj proizvod, da li želite da ostavite vaš?

Potrebna vam je pomoć? Pozovite 064 155 91 36 Imate pitanje?

Kategorija: .

Podeli

DOG BUSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije, ispravku problema u razvoju kod loše ishrane, i kao energetski dodatak za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna je za sintezu kreatina, koji učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

Triptofan je prirodni relaksant,pomaze kod problema sa nesanicom tako sto poboljsava san;smanjuje anksioznost I depresiju;pomaze pri lecenju migrene;poboljsava imuni sistem;smanjuje rizik od grceva musculature arterija I miokarda;u kombinaciji sa lizinom smanjuje nivo holesterola.

Treonin je vazan sastojak kolagena,elastina  I enamel proteina ;sprecava stvaranje naslaga masti u jetri;poboljsava funkciju digestivnog trakta,poboljsava metabolizam I asimilaciju.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije)

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen.

MSM (metil-sulfonil-metan) je prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima .

Način upotrebe: Davati 1 tbl.dnevno  Na 10 kg telesne mase od drugog meseca  do pete godine. Starijim psima preko 8 godina ne treba davati u dužem vremenskom intervalu osim po preporuci veterinara.

 

SASTAV 100 g 1 tbl. 2200 mg
Methionine 400 mg
L-Lysine 350 mg
Threonine 250 mg
Tryptophane 100 mg
L-Carnitine 150 mg
Taurine 100 mg
MSM 100 mg
OSTALO 750 mg